Anda Mengalami Masalah Kulit Wajah seperti :

  • Gelap??
  • Kasar??
  • Kusam??
  • Berjerawat??
  • Liang pori besar??
  • Tona Kulit tidak sekata??
  • Bintik-bintik hitam pada wajah??

Masalah ini sering mengganggu fikiran golongan wanita dari semua peringkat umur yang sentiasa kelihatan cantik dan menarik, dan segelintir golongan lelaki juga mempunyai masalah kulit wajah

Masalah yang anda kulit wajah menjadi satu masalah besar khasnya kepada wanita dan pelbagai produk kecantikan yang terdapat dipasaran masih tidak dapat membantu menyelesaikan masalah kulit wajah??

KAMI ADA PENYELESAIANNYA!!!

Kini anda tidak lagi perlu menghabiskan wang anda dengan membeli produk kecantikan yang mahal kerana terpengaruh dengan iklan-iklan dan testimoni yang kurang tepat.

Set kecantikan yang kami perkenalkan kepada anda akan menyelesaikan semua masalah kulit wajah yang anda hadapi yang penting 100% menggunakan bahan ASLI

Anda pasti akan lebih bersemangat dengan wajah yang bersih dan cerah serta tidak mengalami masalah kulit wajah.

  • Ada yang menyatakan kulit mereka lembut seperti bayi setelah menggunakan produk kecantikan natural 99 ini
  • Ada pula menyatakan mereka tidak perlukan make up lagi setelah menggukan produk kecantikan natural 99 ini
  • Ada yang menyatakan kulit mereka seperti penyanyi siti nurhaliza setelah menggunakan produk kecantikan natural 99 ini

ITU LAH KATA MEREKA YANG TELAH MENCUBANYA TETAPI ANDA PERLU MENCUBA SENDIRI DAN ANDA YANG TENTUKAN KEBERKESANAN PRODUK KECANTIKAN NATURAL 99 INI

SAYA TIDAK MEMAKSA ANDA UNTUK PERCAYA PADA KATA-KATA MEREKA YANG TELAH MENCUBA PRODUK INI TETAPI SAYA MENYARANKAN ANDA MENCUBANYA SENDIRI KEBERKESANANNYA!!

MEMPERKENALKAN!!!

PRODUK INI SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT DAN BOLEH DIGUNAKAN OLEH LELAKI DAN WANITA

Produk Kecantikan Natural 99 berasaskan bahan dari alam semulajadi yang terbukti memberi banyak kebaikan untuk kulit wajah dan diperkaya dengan Vitamin E yang sememangnya terkenal untuk kecantikan kulit wajah.

Produk yang terdiri daripada:

  • Krim Putih atau dikenali juga Krim Malam
  • Krim Kuning atau dikenali juga Krim Siang
  • Sabun Pencuci Wajah

Krim Putih

Krim Putih menggunakan Temu Lawak sebagai bahan asas untuk menghasilkannya

Kebaikan TEMULAWAK Dalam Kecantikan

“Temulawak adalah tanaman asli Indonesia yang mengandungi kurkuminoid dan minyak atsiri yang berkhasiat untuk menjaga kesihatan dari berbagai penyakit. Di Jawa Barat, rimpang temulawak lebih dikenal sebagai "Koneng Gede" dikatakan jauh lebih berkhasiat dari ginseng.

Krim Kuning

Krim Kuning menggunakan Kunyit sebagai bahan asas untuk menghasilkannya

Kebaikan Kunyit Dalam Kecantikan

“Kunyit mencegah kulit daripada cepat berkedut, mencantikkan kulit,menghaluskan kulit, melembapkan kulit dan banyak lagi kelebihan kunyit dalam menjaga kulit wajah.”

Kunyit juga telah terbukti memberi kebaikan dalam menjaga kesihatan dan serta mencantikan kulit. Ia juga telah digunakan secara meluas dalam produk pemakanan kesihatan yang lain. Kini krim kuning natural 99 telah menjadikan kunyit sebagai bahan asas dalam penghasilannya.

Sabun Pencuci Wajah

Sabun pencuci Wajah pula dihasilkan dari ekstrak buah buahan terpilih yang dapat menjadi kulit wajah anda

Produk ini juga diperkaya dengan vitamin E yang baik untuk kulit muka

“Vitamin E menjaga, meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit, mencegah proses penuaan, melindungi kulit dari kerosakan akibat radiasi sinar ultraviolet, serta mempercepat proses penyembuhan luka.”

Ramai yang telah menggunakan natural 99 ini dan
telah melihat sendiri keberkesanannya
Lihat sahaja testimoni

PUAN JURIAH BINTI MD

“wslm... setelah menggunakan produk ni, husband saya kata ada la nampak sedikit perubahan, cerah sket katanya. yela saya kan berkulit gelap..saya pun rasa perubahannye...hehehehe then sy akan order lagi produk ni..tq”

Puan NORHAYAT

“Bagi diri saya sendiri sebagai pengguna...muka saya mempunyai kulit berminyak dan kusam. PAda awal pengunaan kulit terasa sedikit gatal dan ia adalah simptom biasa untuk proses pembersihan dan mematikan kuman. Muka terasa tegang sedikit dan masuk minggu ketiga masalah kulit kusam dan tak sekata beransur pulih. sekarang saya masih lagi menggunakan produk ini dan nak share dengan kawan-kawan yang lain”

Cik Laili

“saya dah pakai produk natural 99 dah 2 bulan lebih, lepas aku tgk muka mak saya mcm cerah sikit.. dan mak syorkan saya pakai produk natural 99.. saya hanya pakai krim kuning so far memang puas hati.. sebab muka tak mengelupas.. dan kulit muka jadi lembut macam kulit baby.. and sejak pakai produk natural 99 ni, saya malas nak pakai bedak sebab saya rasa macam dah ok. P/S “: yang paling penting jerawat pon dah tk reti2 nak naik even jerawat period.. tue yg saya suka ..”

Puan Zaitong

“saya telah mencuba banyak produk kecantikan berjenama yang terdapat dipasaran tetapi kesannya tidak memuaskan dan ada pula yang tidak sama seperti yang diperkatakan, jadi saya mencuba produk natural 99 ini untuk melihat keberkesanannya Alhamdulillah kulit muka saya yang dulu nampak suram dah kembali cerah dan tompok-tompok hitam dah tak ada lagi, dah 2 tahun saya menggunakan produk ini kerana kesannya sangat mengagumkan”

P/S: mereka semua menggunakan produk natural 99 hanya untuk mencuba pada permulaannya tetapi ramai yang telah menjadi agent kami apabila mereka melihat sendiri keberkesanan produk natural 99 ini.

P/S: Pada pelanggan yang tidak dimasukkan testimoni pihak kami harap maaf kerana pihak kami menerima terlalu banyak testimoni dari pelanggan setia kami.



Berapakah Harganya?

Anda Pasti temui produk natural 99 ini dijual di merata-rata tempat dengan harga yang ditawarkan RM 15 sehingga RM 190 satu set.

TETAPI!!!!


AMARAN KERAS DARI SAYA!!! PASTIKAN ANDA TIDAK MEMBELI PRODUK NATURAL 99 YANG TIRUAN KERANA PRODUK TIRUAN AKAN MENYEBABKAN KULIT MUKA ANDA SEMAKIN BERMASALAH DAN BERBAHAYA PADA PENGGUNA

INFO mengenai Produk tiruan

Harga pasaran yang agent kami tawarkan
RM 65

Tetapi jika anda membeli melalui online anda akan mendapat pada harga
RM 60
Termasuk Kos Penghantaran


RM60 Sahaja!!!


PENGHANTARAN MENGGUNAKAN POS LAJU
KAMI MENERIMA TEMPAHAN DARI PELANGGAN DI MALAYSIA,SINGAPURA,INDONESIA,SABAH,SARAWAK DAN BRUNEI

ANDA PASTI TIDAK AKAN KECEWA DENGAN
PRODUK KECANTIKAN NATURAL 99 INI SETELAH
MENGGUNAKANNYA BUAT KALI PERTAMA

Kerana ramai yang pada mulanya ragu-ragu tetapi kini mereka telah menjadi agent kami dan menjana pendapatan sampingan hanya dengan perubahan yang rakan-rakan dan saudara mara dapat lihat pada wajah anda

RM60 Sahaja!!!

PENGHANTARAN MENGGUNAKAN POS LAJU
KAMI MENERIMA TEMPAHAN DARI PELANGGAN DI MALAYSIA,SINGAPURA,INDONESIA,SABAH,SARAWAK DAN BRUNEI

SET KECANTIKAN NATURAL 99
100% sama kebaikannya
SET KECANTIKAN METAL FORTIS

Perbezaan NATURAL 99 dan Metal Fortis hanya dari
segi pembungkusan sabun nya yang lebih menarik
untuk menjadikannya lebih mahal

ANDA RASAI KEBERKESANAN PRODUK YANG DIEKSTRAK DARI ALAM SEMULAJADI DAN ANDA TENTUKAN SAMADA KULIT ANDA SEPERTI MEREKA YANG TELAH MENGGUNAKAN ATAU TIDAK


RM60 Sahaja!!!




PENGHANTARAN MENGGUNAKAN POS LAJU
KAMI MENERIMA TEMPAHAN DARI PELANGGAN DI MALAYSIA,SINGAPURA,INDONESIA,SABAH,SARAWAK DAN BRUNEI
Bayaran buat masa ini menggunakan transfer dan online payment


PERHATIAN :

  • Penghantaran ke SINGAPURA, INDONESIA, SABAH, SARAWAK DAN BRUNEI akan dikenakan caj mengikut standard poslaju
  • Tempoh penghantaran mengikut waktu yang telah ditetapkan oleh pos laju pada kebiasaan hanya mengambil masa 2-3 hari bagi semenanjung melaysia dan 4-7 hari ke Singapura,Indonesia dan brunei
  • Penghantaran akan dibuat sebaik sahaja mendapat bayaran dari pembeli.
  • Mereka yang ingin menjadi agent boleh hubungi kami melalui email zaeem_boutique@yahoo.com

$$AFFILIATE$$

© 2014 Set Kecantikan | Natural 99. Powered by Mininiaga